Creatieve Software Oplossingen


voor het MKB(+)

Wij bouwen software. Slim, snel, goedkoop en met passie. Daar zijn we goed in. Wij maken offshore voordelen bereikbaar voor het MKB zonder de zorgen. Onze methode werkt en MKB bedrijven zien dat terug in onze resultaten en onze spectaculair lage prijzen.

Welke service bieden wij u ...

Web en Mobiele toepassingen

We ontwikkelen slimme, goed te onderhouden software voor elke toepassing. Door onze unieke samenwerking met ByteScrum Ltd en DutchWyse BV bieden we full service oplossingen: ontwikkeling, applicatie beheer, hosting. Alles in een hand en tegen een zeer concurrerende prijs. Zowel SAAS oplossingen uit de cloud als mobiele apps voor IOS en Android.

Operationeel management

Na het ontwikkelen van Web en Mobiele Applicaties nemen we het systeem graag in beheer. Wij lossen storingen op, passen de software aan wanneer er nieuwe functies nodig zijn en verbeteren de software aan de hand van nieuwe technische mogelijkheden. Een helder contract met afspraken, reactie en oplostijden borgt voor u de beschikbaarheid van uw systeem.

Functioneel management

Naast software ontwikkeling en operationeel beheer voeren we ook het functioneel beheer uit. Alle wijzigingen die nodig zijn om de software blijvend aan te laten sluiten op uw business worden door ons uitgevoerd: of het nu gaat om beheer van data, toevoegen van gebruikers of onderhoud op de webshop: Creative Software Solutions regelt het voor u.

AVG Management

De nieuwe wet Algemene Verordening Persoonsgegevens stelt eisen aan het gebruik van data van personen die uw systemen gebruiken. Deze eisen hebben betrekking op toestemming, bewaartermijnen, veiligheid. De wet stelt dat iemand verantwoordelijk is voor Gegevensbescherming en het bijhouden van bewerkingsovereenkomsten, register van verwerkingen, uitvoeren van gegevensbescherming effect beoordelingen. Creative Software Solutions voert deze taak uit voor haar klanten. Wij houden de noodzakelijke registers van verwerking bij, wij melden eventuele datalekken en pogingen daartoe aan de Autoriteit Persoonsgegevens en handelen alle acties daarom heen af. Wij zorgen ervoor dat als gevolg van onze inspanningen een boete van 4% uw omzet (of 20 miljoen euro) niet aan u opgelegd zal worden.

Klant Ondersteuning

Gebruikers, in welke vorm dan ook, moeten worden ondersteund in het werken met uw systeem. Wij verzorgen voor de gebruikers alle communicatie en support in het gebruik van uw systeem. Gebruikers kunnen vragen stellen ,verstoringen melden, wensen uiten. Wij registreren alles, lossen verstoringen op, geven instructies en noteren alle wensen. Alles wordt gerapporteerd aan u en wij adviseren over verbeteringen in het systeem, de impact van klantwensen en de oplossingen voor verstoringen. Volledige ontzorging van alle systeem klant interactie.

Data Analyse en Big Data transformaties

Veel klantsystemen bevatten data die bruikbaar is voor het genereren van management informatie en voor publicaties en analyses. Het gebruiken van deze data is niet altijd simpel en vraagt vaak grondige kennis van de structuren van de data. Daarbij kunnen we van dienst zijn. We stellen data beschikbaar aan geautoriseerde gebruikers in de vorm van datasets die voldoen aan de vraagstelling en in overeenstemming met de toestemming van de gebruikers. We leveren dat in ruwe data, maar ook in PowerBI tools. Bruikbare informatie ter ondersteuning van besluitvorming, marketing en sales, operationele vragen en publicaties van maatschappelijk belang.

WEBSITES en SHOPS

Als u op onderstaande button klikt gaat u naar onze pagina over de bouw van websites en webshops

APPS

Als u op onderstaande button klikt gaat u naar de pagina over de bouw van apps (IOS, Android en Windows)