HP Inc. introduceert HP Subscription voor mkb in Nederland

HP Inc. heeft HP Subscription in Nederland geïntroduceerd, een abonnement op zakelijke hardware, software en services. Met HP Subscription combineren klanten best-in-class HP-hardware, diensten en software tegen een gunstige maandelijkse vergoeding.

Het abonnement wordt om de twee of drie jaar vernieuwd zodat bedrijven altijd up-to-date zijn. Daarnaast zorgt de oplossing voor een flinke verlaging van de kosten en zijn er geen hoge voorfinancieringskosten.

(bron: ChannelConnect, februari 2017)

Vooral mkb bedrijven hebben baat bij deze nieuwe oplossing van HP. Imnmers: door het wegnemen van hoge eenmalige kosten zijn de laatste ontwikkelingen in HP’s portfolio nog beter bereikbaar. Mkb’ers hebben immers vaak wel de interesse om met de laatste technologie te werken, maar niet altijd het budget. Met HP Subscription is dat verleden tijd.

Door HP Subscription kunnen gebruikers bij één aanbieder terecht met het gemak van één maandelijkse factuur. Bovendien vernieuwt HP hun apparatuur regelmatig en verwijdert het de oude apparaten op een veilige manier. Dit gebeurt niet alleen op een milieuvriendelijke manier, maar ook het verwijderen van de data gaat volgens de norm in de industrie.

HP Subscription is beschikbaar in combinatie met elke vorm van HP-hardware en vrijwel alle HP-diensten en -software, maar ook voor software als bijvoorbeeld Microsoft Office of Norton Antivirus. Het abonnement is volledig naar keuze te configureren en is verkrijgbaar via geautoriseerde resellers van HP.

Over Software.TFS
Trading & Financial Services (TFS) is begonnen met de verkoop van nieuwe (HP RENEW) en tweedehands IT apparatuur (www.tfs.nl). Sinds nu ruim twee jaar is hier ook software ontwikkeling aan toegevoegd. Van basis (meestal WordPress) websites (www.eigenzaakwebsite.nl) tot aan meer complexe software waarbij er ook de mogelijkheid is om hoog kwalificeerde programmeurs (Bachelor niveau) uit India in te zetten.

WEB

Als u op onderstaande button klikt gaat u naar onze pagina over de bouw van websites en webshops

APPS

Als u op onderstaande button klikt gaat u naar de pagina over de bouw van apps (IOS, Android en Windows)