Over TFS

Trading & Financial Services (TFS) is begonnen met de verkoop van nieuwe (HP RENEW) en tweedehands IT apparatuur (www.tfs.nl). Sinds nu ruim twee jaar is hier ook software ontwikkeling aan toegevoegd. Van basis (meestal WordPress) websites (www.eigenzaakwebsite.nl) tot aan meer complexe software waarbij er ook de mogelijkheid is om hoog kwalificeerde programmeurs (Bachelor niveau) uit India in te zetten.

TFS werkt onafhankelijk van fabrikanten en andere bureaus. Daarom zijn wij in staat een eerlijk en gedegen advies te geven over de aan te schaffen en in te ruilen hardware. Daarnaast heeft Software.TFS een nauwe samenwerking met software programmeurs uit India. Ook op dit gebied kunnen wij u een eerlijk en gedegen advies geven over te bouwen software.

TFS is al meer dan 15 jaar een betrouwbare partner op het gebied van levering en inruil van IT apparatuur, Al vele jaren succesvol in de markt. Het zwaartepunt van activiteiten ligt op HP (voormalig Compaq en Digital Equipment). Uw HP Store voor HP RENEW producten. 
Ook op het gebied van software ontwikkeling willen wij graag uw betrouwbare partner zijn.

Over mijzelf

Henk Attema

In de midden tachtiger jaren van de vorige eeuw terecht gekomen in de automatisering. Aan de hardware kant. Digital Equipment, maar dat zal niet iedereen meer wat zeggen. Eind jaren negentig is Digital Equipment (DEC) overgenomen door Compaq. Dit merk is bij de meeste wel bekend. Compaq is begin deze eeuw overgenomen door Hewlett Packard (HP). Een wereldwijd bekend, groot, computer merk. Tot aan de dag van vandaag. 
Begin jaren negentig zelfstandig ondernemer geworden. In aanvang voornamelijk hardware georiĆ«nteerd, later is daar ook een aanzienlijk deel software bijgekomen. Nu bijna 3 jaar geleden de laatste activiteit verkocht. Opleidingen gaan volgen op het gebied van websites en -shops, SEO, Adwords, etc. O.a. bij het Karel Geenen instituut. Opleiding en training die iedere dag weer terug komt gezien de snel veranderende mogelijkheden in deze markt!

WEB

Als u op onderstaande button klikt gaat u naar onze pagina over de bouw van websites en webshops

APPS

Als u op onderstaande button klikt gaat u naar de pagina over de bouw van apps (IOS, Android en Windows)