6 grote veranderingen in Windows Defender

Het nieuwe beveiligingsdashboard in Creators Update ziet er beter uit en is makkelijk aan te passen.

Microsoft heeft Windows Defender flink op de schop genomen. In de oude versies moest je je een slag in de rondte klikken om alles in te stellen. In de nieuwe versie staat alles netjes bij elkaar. Wij laten je zien wat er allemaal is veranderd.

​(Bron: WebWereld, januari 2017)

Microsoft heeft enkele verbeteringen in de Creators Update alvast uitgerold in huidige versies van Windows 10. Build 15002 heeft bijvoorbeeld al de mogelijkheid om Windows 10 te vernieuwen door de standaardbestanden opnieuw te installeren.

Ook de nieuwe Windows Defender (die nu de naam Windows Defender Security Center heeft) is inmiddels beschikbaar buiten de Creators Update.

"Ons doel met de nieuwe Windows Defender Security Center is om gebruikers beter te informeren en beveiliging simpeler te maken. Het is niet alleen belangrijk voor ons dat gebruikers standaard beschermd zijn, maar ook beschermd blijven en slechteriken nooit de kans te geven gebruikers kwaad te doen," scheef Rob Leffers, van de Microsoft Devices Group in een blog post.

Ga hier naar het gehele artikel >>>

Over Software.TFS
Trading & Financial Services (TFS) is begonnen met de verkoop van nieuwe (HP RENEW) en tweedehands IT apparatuur (www.tfs.nl). Sinds nu ruim twee jaar is hier ook software ontwikkeling aan toegevoegd. Van basis (meestal WordPress) websites (www.eigenzaakwebsite.nl) tot aan meer complexe software waarbij er ook de mogelijkheid is om hoog kwalificeerde programmeurs (Bachelor niveau) uit India in te zetten.

WEB

Als u op onderstaande button klikt gaat u naar onze pagina over de bouw van websites en webshops

APPS

Als u op onderstaande button klikt gaat u naar de pagina over de bouw van apps (IOS, Android en Windows)